Vragen? Neem
contact op!

Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten, we staan je graag te woord!

Pexels Rachel Claire 4993094

Jouw matras op
maat laten maken?

Heb je het ideale matras niet kunnen vinden? Geen zorgen! Bij ons kan je ook een matras op maat laten maken. Zo weet je zeker dat het matras bij al jouw wensen past. Vul het formulier in en wij reageren binnen 24 uur op jouw aanvraag.

Naar matras zoeker

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag voor ons? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Neem contact op
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Retourzendingen worden enkel geaccepteerd indien de artikelen ongebruikt zijn.
 

  1. Vraag een retourlabel aan door een e-mail te sturen naar info@akkon.nl. Vermeld hierbij ook het bestelnummer. Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons met het retourlabel* en de retourinstructies.

    *Het retourlabel die je automatisch ontvangt van bol.com is ongeldig.

  2. Download en print het retourlabel die je per mail van ons hebt ontvangen.

  3. Verpak het matras dubbelgevouwen in de originele plastic verpakking. Indien je de originele verpakking al weggegooid hebt, kan je een andere verpakking gebruiken. Zolang het matras niet vies wordt, is het prima. Plak het retouretiket dat je per mail van ons hebt ontvangen op de verpakking.

  4. Verzend het pakket volgens die instructies die je per mail van ons ontvangen hebt. 

Indien het om een groot matras gaat kunnen wij het matras ook ophalen. Neem in dit geval contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Je kan jouw nieuwe matras eenvoudig online bestellen. Selecteer allereerst één of meerdere producten van jouw keuze. Klik vervolgens op het ‘winkelwagentje’ en op ‘Afrekenen’. Vul jouw gegevens in en selecteer een betaalwijze. Klik op ‘Plaats bestelling’ om de bestelling af te ronden. Je ontvangt via de mail een bevestiging van jouw bestelling. De bestelling wordt in de meeste gevallen bezorgd door onze logistieke partner. 

  • Akkon hecht veel belang aan de veiligheid van jouw betalingsgegevens. Je kunt bij ons daarom veilig betalen met iDeal of een overschrijving per bank. 

Nee, wij komen jouw matras gratis bezorgen! 

Ja, dat kan! Je kan jouw bestelling ophalen aan de Willemsweg 147 in Nijmegen. Selecteer deze optie op de Afrekenpagina. 

Als wij jouw betaling hebben ontvangen nemen wij de bestelling in behandeling. Houd bij het overboeken van de betaling rekening met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen. Hierna is de levertijd gemiddeld 1 tot 2 werkdagen. Je ontvangt jouw bestelling dus maximaal 5 werkdagen nadat je de bestelling hebt geplaatst. Wanneer de levertijd afwijkt staat dit op onze webshop vermeld bij het betreffende product.

De matrassen worden opgerold geleverd. Het duurt ongeveer 24 tot 48 uur voordat het matras zijn originele vorm weer aanneemt.

Is er onverhoopt iets mis met jou matras? Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing! Je krijgt namelijk standaard 1 jaar garantie* op jouw nieuwe matras. 

*Dit geldt niet voor onze polyether matrassen. Tevens krijg je bij onze Hybrid foam matrassen en Koudschuim matrassen HR50 standaard 3 jaar garantie.

Mocht een artikel niet aan jouw verwachtingen voldoen, of wil je deze ruilen voor een andere afmeting/artikel, dan kan je het matras binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. 

Dat is erg vervelend! Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Dat is vervelend! Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat het juiste matras zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. 

Kan je jouw favoriete matras niet in ons assortiment vinden? Geen probleem! Bij Akkon kan je een matras op maat laten maken. Vul jouw wensen in op dit formulier. Binnen 24 uur reageren wij op jouw aanvraag. Vervolgens kan je het matras eenvoudig zelf bestellen. 

Onze klantenservice staat voor je klaar! Neem contact met ons op. 

Ja, wij bezorgen ook in België!